Ce sunt serverele de descarcare?

Serverele de descarcare sunt servicii care gazduiesc (tin) fisierele accesibile tuturor in mediul online, aceste servicii sunt in cea mai mare parte gratuite deoarece concurenta intre serviciile de file sharing este foarte mare, din cauza concurentei si tehnologiei foarte dezvoltate unele firme/companii au venit cu optiuni extra pentru utilizator, prin aceste optiuni utilizatorul beneficiaza de mai multe facilitati contra unei sume de bani.

Serviciile de file sharing sau impartit si tot in acelasi timp s-au dezvolat foarte mult pe baza populatiei, iar aceste servicii in momentul de fata isi pot selecta individual clientii/utilizatori.

File sharing-ul se structureaza in mai multe categorii, el poate actiona in diferite moduri, si de asemenea, executat. File sharing-ul poate fi direct server - client sau indirect prin inter-conectari.

1. File sharing-ul direct este atunci cand un utilizator acceseaza un link magnet (URL Direct) la care serverul gazda ii raspunde printr-o executare a comenzii cerute de catre utilizator, odata ce utilizatorul a cerut un fisier - serverul ii trimite request-ul (cererea) pe care i-a cerut-o, iar utilizatorul poate profita in mod privat si gratuit de continutul digital.

2. File sharing-ul indirect acesta este un mod sharing mai extins care trece prin mai multe medii de inter-conectare, poate trece din device in device si iar in device pana in cele din urma ajunge la cel care l-a cerut. Acest mod de propagare a file sharing-ului se numeste tracking unde trackerii impart fisiere intre ei.

Ex: Un utilizator X partajeaza fisierele cu Y unde Y are insusirea unei comunitati, iar X tine in device fisierul pana cand grupul (unul sau mai multi din ei) finalizeaza descarcarea pe device-urile lor, de acolo fisierul se transfera printr-un numar necunoscut de device-uri, acesta poate fi la infinit. Trackeri sunt cei care ofera un fisier dar si cei care tin fisierul pentru al partaja cu alte persoane.

Acum ca stiu ce inseamna file sharing-ul, cum descarc?

Foarte simplu. Site-ul muzicadownload.org pune la dispozitie trei servere de descarcare, aceste servere de descarcare sunt cele mai preferabile de catre utilizatori nostri deoarece ele au optiuna de descarcare directa. Odata ce ai ales melodia preferata, albumul preferat, vidoclipuri preferat s.a.m.d, site-ul muzicadownload.org te va redirectiona catre serverul de descarcare pe care l-ai ales.

1. Cum descarci de pe Hotupload.ro - Gazduire gratuita a fisierelor tale pe mai mult de 8 servere de file hosting cu un singur click.
Daca ai ales o melodie si ai ajuns pe pagina in care iti apar cele trei butoane de descarcare, alege hotupload.ro, vei fi redirectionat automat catre site, odata ajuns pe hotupload.ro in jos-ul site-ului vei avea iarasi cateva butoane de descarcare, deoarece hotupload.ro este un serviciu de gazduire multipla (acest serviciu de gazduire incarca automat fisierele pe 5 servere cunoscute). Alege un server, de exmplu: zippyshare - odata ce ai fost redirectionat pe zippyshare iti va aparea butonul "Download now", click pe el si fisierul de pe muzicadownload.org va fi descarcate in cel mai scurt timp, la fel se plica si pentru celelalte fisiere oferite prin hotupload.ro

2. Cum descarci de pe Share-byte.net
Dupa ce ai ajuns pe pagina de descarcare unde gasesti link-urile de descarcare, click pe butonul "Share-Byte.Net", iar apoi vei fi din nou redirectionat, odata ajuns in site-ul "share-byte.net click pe butonul "Download File" iar fisieru se va descarca automat pe device-ul dumneavoastra.

3. Cum descarci de pe Uploads.ws
Este in mare parte la fel ca share-byte.net, diferenta o face timpul de asteptare, pana cand aveti posibilitatea de descarcare a fisierului, Uploads.ws are setat un timp de asteptare pana la inceperea descarcarii, asteptati cele zece secunde iar dupa aceea dati click pe butonul "Download now, fisierul se va descarca automat pe device-ul dumneavoastra.

Atentie: Acesta este un ciont, poate fi modificat in viitor sau poate contine informatii incorecte, pentru corectarea acestuia, scrieti-ne aici.

Posturi de radio recomandate

Va recomandam cateva posturi de radio pe care le puteti asculta direct in player (Windows Media Player, Winamp s.a.) si care ar putea sa va placa. Selectati postul si apasati butonul de ascultare.Recomandare: in caz ca detineti un post de radio si vreti ca acesta sa fie popular contactati-ne, iar radio-ul va fi afisat in lista. Afisarea este gratuita.

Despre noi

Prin serviciul nostru de promovare in scop gratuit va oferim muzica noua, de calitate si originalitate. Noi dispunem de o gama muzicala destul de mare pana acum, care e in continua crestere, de zi cu zi incercam sa oferim publicului cele mai bune standarde muzicale, nu vrem beneficii din ceea ce facem, avem ca scop multumirea publicului care ne sustin si ne mentin in continuare pe browserele lor.